Cennik
Rejsy od poniedziałku do czwartku
Pierwsza godzina
Każda następna godzina
Rejsy w weekendy
Pierwsza godzina
Każda kolejna godzina
Alkohole
W naszej ofercie znajdziecie sporo różnych alkoholi, które można kupić na butelki. Teraz statek staje się pełnowymiarowym barem, który sprosta nawet najbardziej wymagającym z gości.
Rum Capitan Morgan
700 ml
Gin Seagrams
700 ml
Tequila Sierra Silver
700 ml
Likier Jägermeister
500 ml
Whisky Tullamore DEW
700 ml
Whisky Jack Daniel's
700 ml
Whisky Ballantines
700 ml
Wódka J.A. Baczewski
700 ml
Wódka Finlandia
500 ml
Prosecco Martini Prosecco
750 ml
Piwo "Złoty Bażant"
500 ml
Wino - białe, różowe, czerwone
750 ml
Catering - menu grillowe
Mięsny
- Sałatka - mix sałat, avocado, pomidorki koktajlowe, pomarańcza, marynowany twaróg, pestki dyni
- Kiełbasa śląska (po 1 szt./os.)
- Szaszłyk z indyka i sezonowych warzyw (150 g mięsa i 350 g warzyw na porcję) (1 szt./os.)
- Karczek marynowany (200 g/os.)
*sosy: domowej roboty sos bbq z whisky Jack Daniel's oraz sos rosyjski
Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.
Vege
- Sałatka - mix sałat, avocado, pomidorki koktajlowe, pomarańcza, marynowany twaróg, pestki dyni
- Pieczona papryka nadziewana szpinakiem i serem feta 300 g (1 szt./os.)
- Tempeh w marynacie z grilla 300 g (2 szt./os.)
- Szaszłyk warzywny 200 g (1 szt./os.)
*sosy: domowy bbq w whisky Jack Daniel’s, rosyjski
Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.
Rybne
- Sałatka - mix sałat, pomidorki koktajlowe, avocado, pomarańcza, marynowany twaróg, pestki dyni
- Filet z Marlina ze świeżymi ziołami i cytrusami 250 g (1szt./os.)
- Szaszłyk z krewetkami królewskimi i warzywami z ziołach 200 g (1szt./os.)
do tego zestawu można wybrać jeszcze 2 pozycje z niżej wymienionych:
- szaszłyk z indyka i sezonowych warzyw
- tempeh w marynacie z grilla
- pieczona papryka nadziewana szpinakiem
Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.
Catering - menu "Zimna płyta"
Finger foody
- Deska serów i mięs (po 100g/osoba)
- Rollsy bezglutenowe z twarożkiem i łososiem oraz tuńczykiem i ziołami( po 4 szt jednego smaku/osoba, łącznie 8 sztuk)
- Pasztet warzywny z wątróbką i śliwką (100 g /os.)
- Oliwki
- Suszone pomidory
- Domowe ogórki małosolne
Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.
Finger foody + ciepła zupa
Zupy do wyboru:
- Vege: krem pomidorowy z ziołami i pieczoną papryką (400 ml)
- Mięsna: meksykańska (400 ml)
Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.
Catering - Menu PREMIUM
- Zawiera “Menu Zimna Płyta”
- Szaszłyki z indykiem i warzywami sezonowymi (120g i 150 g) (po 1 szt./os.)
- Karczek marynowany (200 g/ os.)
- Deser tiramisu na Jack Daniel’s Honey
Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.