Cennik

Rejsy od poniedziałku do czwartku

Pierwsza godzina

450,00 zł / godzina

Każda następna godzina

400,00 zł / godzina

Rejsy w weekendy

Pierwsza godzina

550,00 zł / godzina

Każda kolejna godzina

500,00 zł / godzina

Alkohole

W naszej ofercie znajdziecie sporo różnych alkoholi, które można kupić na butelki. Teraz statek staje się pełnowymiarowym barem, który sprosta nawet najbardziej wymagającym z gości.

Rum Capitan Morgan

700 ml

120,00 zł / butelka

Gin Seagrams

700 ml

80,00 zł / butelka

Tequila Sierra Silver

700 ml

140,00 zł / butelka

Likier Jägermeister

500 ml

100,00 zł / butelka

Whisky Tullamore DEW

700 ml

125,00 zł / butelka

Whisky Jack Daniel's

700 ml

150,00 zł / butelka

Whisky Ballantines

700 ml

100,00 zł / butelka

Wódka J.A. Baczewski

700 ml

110,00 zł / butelka

Wódka Finlandia

500 ml

80,00 zł / butelka

Prosecco Martini Prosecco

750 ml

80,00 zł / butelka

Piwo "Złoty Bażant"

500 ml

10,00 zł / puszka

Wino - białe, różowe, czerwone

750 ml

60,00 zł / butelka

Catering - menu grillowe

Mięsny

  • Sałatka - mix sałat, avocado, pomidorki koktajlowe, pomarańcza, marynowany twaróg, pestki dyni
  • Kiełbasa śląska (po 1 szt./os.)
  • Szaszłyk z indyka i sezonowych warzyw (150 g mięsa i 350 g warzyw na porcję) (1 szt./os.)
  • Karczek marynowany (200 g/os.)

*sosy: domowej roboty sos bbq z whisky Jack Daniel's oraz sos rosyjski

Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.

80,00 zł / osoba

Vege

  • Sałatka - mix sałat, avocado, pomidorki koktajlowe, pomarańcza, marynowany twaróg, pestki dyni
  • Pieczona papryka nadziewana szpinakiem i serem feta 300 g (1 szt./os.)
  • Tempeh w marynacie z grilla 300 g (2 szt./os.)
  • Szaszłyk warzywny 200 g (1 szt./os.)

*sosy: domowy bbq w whisky Jack Daniel’s, rosyjski

Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.

75,00 zł / osoba

Rybne

  • Sałatka - mix sałat, pomidorki koktajlowe, avocado, pomarańcza, marynowany twaróg, pestki dyni
  • Filet z Marlina ze świeżymi ziołami i cytrusami 250 g (1szt./os.)
  • Szaszłyk z krewetkami królewskimi i warzywami z ziołach 200 g (1szt./os.)

do tego zestawu można wybrać jeszcze 2 pozycje z niżej wymienionych:

  • szaszłyk z indyka i sezonowych warzyw
  • tempeh w marynacie z grilla
  • pieczona papryka nadziewana szpinakiem

Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.

85,00 zł / osoba

Catering - menu "Zimna płyta"

Finger foody

  • Deska serów i mięs (po 100g/osoba)
  • Rollsy bezglutenowe z twarożkiem i łososiem oraz tuńczykiem i ziołami( po 4 szt jednego smaku/osoba, łącznie 8 sztuk)
  • Pasztet warzywny z wątróbką i śliwką (100 g /os.)
  • Oliwki
  • Suszone pomidory
  • Domowe ogórki małosolne

Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.

60,00 zł / osoba

Finger foody + ciepła zupa

Zupy do wyboru:

  • Vege: krem pomidorowy z ziołami i pieczoną papryką (400 ml)
  • Mięsna: meksykańska (400 ml)

Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.

70,00 zł / osoba

Catering - Menu PREMIUM

  • Zawiera “Menu Zimna Płyta”
  • Szaszłyki z indykiem i warzywami sezonowymi (120g i 150 g) (po 1 szt./os.)
  • Karczek marynowany (200 g/ os.)
  • Deser tiramisu na Jack Daniel’s Honey

Zestaw zawiera pieczywo: białe, wieloziarniste, bezglutenowe, buła maślana i osełkę ziołową.

100,00 zł / osoba